Șoferii patriei

Traversând țara dintr-un capăt în altul de la Sud-Est la Nord-Est am ajuns la concluzia că sunt mulți șoferi proști prin țara asta. Dintre toți sucevenii mi s-au părut cei mai rezonabili șoferi, nu am primit așa multe flashuri pentru ca aveam faruri puternice(nu am xenoane) câte am primit prin restul țării, nu am văzut în Suceava depășiri periculoase iar dacă erau clar nu erau mașini din Suceava.

De șoferi ce folosesc luminile de ceață pe timp de noapte nu mai zic, eventual îți mai dau și flasuri că tu ai avea fază lungă sau nu cumva să fi adormit la volan. Să se asigure el.

În drumul meu spre casă am dat peste un mare idiot în trafic, se ținea scai după mine, frâna fără motiv, intra în depășiri riscante iar uneori mă bloca sa nu-l depășesc. Atât de idiot în cât era să facă în doar 30minute două accidente din care unul cu mine. Credeam că am scăpat de idiot și s-a tot dus dar nu. Am intrat într-o serie de depășiri iar când ajung să-l depășesc și pe idiot în ultim moment intră și el în depășire fără să se asigure fiind nevoit să frânez brusc, moment în care s-a panicat și nu știa ce să mai facă. Să continue depășirea sau să revină pe bandă. A revenit pe bandă, terminându-se totul bine.

Un Volkswagen Touran cu numere de Germania, un românaș idiot ce a descoperit Germania și s-a stabilit pe acolo.

4 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *