Restaurant, pizzerie Casa di Roma Constan╚Ťa

Casa di Roma este o pizzerie din Constan╚Ťa,┬áSatul de Vacan╚Ť─â┬á(vis a vis de Club Bowling). Au un meniu destul de variat, pizza, porc, pui, paste, salate ╚Öi ciorbe. Au foarte multe oferte la pizza, pentru fiecare pizza comandat─â mai prime╚Öti una gratis ╚Öi ├«n func╚Ťie de dimensiune prime╚Öti┬áb─âutur─â r─âcoritoare.

Pe site-ul lor afirm─â c─â ofer─â livrare gratuit─â ├«n toate zonele ora╚Öului f─âr─â comand─â minim─â sau tax─â de livrare. Probabil se bazeaz─â pe bunul sim╚Ť al clien╚Ťilor, ar fi absurd s─â comanzi o singur─â por╚Ťie de cl─âtite care cost─â doar 4 lei ╚Öi s─â te a╚Ötep╚Ťi s─â onoreze comanda. Dar, ├«n acela╚Öi timp ar fi ╚Öi o surpriz─â pl─âcut─â s─â onoreze asemenea comenzi.

Comanda

Ai la dispozi╚Ťie patru numere de telefon pentru comenzi, ├«n func╚Ťie de re╚Ťeaua dorit─â. Site-ul este destul de bine structurat cu poze pentru fiecare produs. La telefon sunt foarte amiabili. Mi-au spus ├«nc─â de la ├«nceput c─â sunt ceva mai aglomera╚Ťi ├«n ziua respectiv─â ╚Öi este posibil s─â dureze mai mult de o or─â jum─âtate. Am fost de acord cu acest aspect.

Livrarea

Pentru că am fost informat că va dura ceva timp și am acceptat acest lucru nu am avut ce comenta. Au ajuns în aproximativ o oră și patruzeci minute.

Mâncarea

M├óncarea destul de bun─â, singura problem─â o au la ciorbe. Sm├ónt├óna vine gata ad─âugat─â ├«n ciorb─â nu s-au g├óndit poate exist─â persoane care nu agreeaz─â sm├ónt├óna. Unele preparate sunt pu╚Ťin cam scumpe pentru cantitatea ce o ofer─â.

Concluzia

Pentru┬áCasa di Roma nu m-am decis dac─â sa-i recomand sau nu. Mai trebuiesc testa╚Ťi mai ales c─â au un meniu destul de variat ╚Öi este destul de greu s─â i╚Ťi faci o p─ârere, poate sunt foarte buni pe o anumit─â categorie. La capitolul pizza pot spune c─â sunt buni. Buni, nu foarte buni.

2 Comentarii

  • Intr-o ora si 40 min aproape ca ajung in Bucuresti. Daca „nu te tine” sa faci o comanda cum trebuie, eu zic ca nu trebuie sa te mandresti cu asta.

    R─âspunde
  • M├óncarea pt delivery se face in parcul tabacariei, undeva prin spatele satului de vacanta, intr-o ghereta de vreo 20 -30 mp. Mirosurile si mizeria de acolo sunt de nedescris.

    R─âspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *