Popa bate suav la ușă!

preotDupă ani de zile în care nu am primit nici un preahoț în casă pe motiv că acum câțiva ani bătea la ușa mea ca un nebun în pijamale. Anul acesta l-am auzit, mai că l-am și văzut, a bătut la ușa mea de doua ori dar foarte ușor/suav așa cum trebuie să bată la ușă un normal, nu un nebun.

Declarat ateu convins nu am deschis și nici că voi vrea să văd vre-o dată față de popă.

Am o părere atât de bună față de preoți și de modul lor de a fura țara asta și de a prosti oamenii simpli în cât tind să-i dau dreptate lui Ceaușescu până ce își vor da seama că rolul lor nu este acela de a fura sau de a ține proștii ocupați ci acela cultural și educativ.

4 Comentarii

 • Nu trebuie să fii ateu pentru că unii „popi” au dat de naiba şi fură. Trebuie să respecţi pe cine reprezintă ei cât şi propria ta religie. În definitiv nu toţi sunt la fel. Spre exemplu cei de la mănăstiri nu se compară cu cei de la oraş.

  Răspunde
 • @GEKO: Nu sunt invidios pe cat fura ei. Traba cu ateismul nu a inceput pentru ca fura ei ci pentru ca nu a fost nimeni capabil sa imi raspunda la niste intrebari. Si o ultima chestie, cum se bate cap in cap religia cu stiinta, istoria.

  Răspunde
 • Sunteti de acord cu neimpozitarea veniturilor bisericii?

  Răspunde
 • Grigorescu Vasile Laurentiu

  🙂 Timpul o sa-ti raspunda la toate intrebarile la care nici un om nu a fost capabil sa-ti raspunda.

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *