Nokia C2-02 Touch and Type

Duca ce am scris de nokia C3-01 si problemele cu care ma confrunt eu un bun prieten, dupa ce mi-a citit articolul anterior, mi-a zis ca se poate si mai rau sa iti mearga touchscreen-ul dar telefonul sa iti ia comenzile gresit, dai sa deschizi agenda deschide camera foto si se mai misca si foarte incet.

Prietenul meu are un  Nokia C2-02 Touch and Type, telefon care arata bine dar datorita faptului ca telefonul vine cu dotari slabe se misca foarte greu. M-am jucat si eu putin cu telefonul respectiv si nu pot sa imi explic cum de a rezistat fara sa fie dat de pamant.

A fost la service cu el iar cei de la service i-au zis ca nu au ce face si ca asa e telefonul, a facut scandal sa i se dea alt telefon, dar a primit raspunsul ca degeaba i se va da altul ca aceeasi problema va avea si ca nu au cum sa-i dea alt model pana cand Nokia nu recunoaste problema la telefonul respectiv sa il retraga sau sa dea o decizie de inlocuire.

Un comentariu

  • da,asa e. e un telefon destul de destept darrrrrrrrr nu mai merge touchscream-ul,si nu numai ca rsp gresit la comenzi dar nici nu se deschide optiunea ca si cum ai vb cu surdul.Imi vine sa ma zgari,si are doar 3 luni si deja face figuri.Mi-am pus incredere in Nokia,dar ma dezamagit total.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *