Condamnatul Christian Gigi Chiru

Christian Gigi Chiru
Din partea partidului ALDE pentru prim─âria Constan╚Ťa candideaz─â condamnatul Christian Gigi Chiru. Un om care are multe probleme cu justi╚Ťia, a fost anchetat pentru mit─â electoral─â ╚Öi nu ├«n╚Ťeleg de ce i se mai permite s─â candideze. Chiar a╚Öa de oarb─â este justi╚Ťia? Aparent da, sau e doar un mod de a ie╚Öi ├«n eviden╚Ť─â. Pe principiul, am dat mit─â pentru campania electoral─â ╚Öi eventual o mai fac o dat─â.

Bine├«n╚Ťeles, dac─â ascult─âm partea domnului┬áChristian Gigi Chiru┬áeste nevinovat ╚Öi i se pare normal s─â candideze ╚Öi ├«n acest an la mult visatul scaun de primar sau alt─â func╚Ťie prin prim─ârie.

├Äntr-un articol: Sim╚Ťul de proprietate al const─ân╚Ťenilor┬áscris de mine┬áChristian Gigi Chiru┬ásimte nevoie de a se face ne├«n╚Ťeles sau de a ar─âta cum g├ónde╚Öte:

ÔÇ×Problema apare cu cei ce au studii medii sau sunt m├órlani, asta am dedus eu dup─â ce am parcat timp de un an jum─âtate ma╚Öina pe o strad─â destul de aglomerat─â din Constan╚Ťa unde sunt tot felul de oameni.ÔÇŁ PROBLEMELE APAR LA CEI CA TINE CARE MAI BINE TAC IN LOC SA SCRIE TAMPENII FARA LOGICA SI INTELES. DE UNDE SI PANA UNDE CEI CU STUDII MEDII SUNT IN ACEIASI CATEGORIE CU MARLANII? TU CATE CLASE AI COPCHIL PROST? SI CARE ERA IDEIA ARTICOLULUI? CA TU AI MASINA SI STUDII SUPERIOARE? DE CE NU AI SCRIS CA IL ASCULTI SI PE GUTA, CA SA FIE TACAMUL COMPLET. STII VORBA AIA: NU ESTI PROST DESTUL DACA NU ESTI SI FUDUL!!!

A sim╚Ťit nevoie de a se b─âga ├«n seam─â inutil, de a-mi adresa ceva injurii ╚Öi de a ap─âra o anumit─â categorie de const─ân╚Ťeni printre care probabil se reg─âse╚Öte.

Un comentariu

  • Nu e nici prima persoana de genul care incearca sa candideze pentru o functie pe care cu greu si-o poate „permite”, tinand cont de imaginea pe care si-a creat-o. Totusi, poate sa se foloseasca de faptul ca multi oameni sunt naivi atunci cand li se promit lucruri, iar campaniile electorale au schimbat multe alegeri.

    R─âspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *