Cablu magnetic de încărcare a telefonului

Există multe tipuri de cabluri de încărcare a telefonului ce pot fi folosite, fie vorba de telefoane cu Android sau iOS trebuie sa avem mare grijă ce cabluri alegem pentru că putem deteriora mufa de încărcare și reduce durata de viată a bateriei. Recent am ales să îmi iau două cabluri magnetice de încărcare a telefonului de pe GSMnet pentru a proteja mufa de încărcare în special.

Am ales dou─â cabluri, unul pentru acas─â ╚Öi altul pentru ma╚Öin─â/birou pentru a nu mai scoate conectorul din telefon. Cablurile au un metru lungime, ├«nvelite ├«ntr-un material pentru a fi mai durabile, cu un led care indic─â faptul ca este conectat la sursa de curent (led verde), faptul c─â este conectat corespunz─âtor la telefon (led portocaliu) dar ╚Öi faptul c─â telefonul s-a ├«nc─ârcat complet (led intermitent). Le-am testat p├ón─â acum at├ót la birou, contactate la PC c├ót ╚Öi ├«n ma╚Öin─â. ├Än ma╚Öin─â recomand folosirea acestor tipuri de cabluri ├«mpreun─â cu un suport de telefon pentru c─â indiferent c├ót de puternic ar fi magnetul acestora datorit─â spa╚Ťiului redus ╚Öi a┬átrepida╚Ťiilor din ma╚Öin─â este posibil ca uneori s─â se deconecteze dac─â nu este pus telefonul pe un plan orizontal.

Utile ╚Öi practice, sunt excelente pentru situa╚Ťiile ├«n care pui telefonul la ├«nc─ârcat ╚Öi te ├«mpiedici de cablu. Acest tip de cablu exist─â at├ót pentru iPhone (conector Lightning) c├ót ╚Öi pentru Android (conector MicroUSB sau USB-C), exist─â ╚Öi cabluri care vin cu doi conectori: unul pentru iPhone ╚Öi altul pentru Android

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *