AEROMANIA 2017 – Show aviatic pe Aeroportul Tuzla

AEROMANIA 2017 va avea loc sâmbătă, 19 august. Aeromania va marca, totodată, aniversarea a jumătate de secol de istorie pentru Aeroportul Tuzla, în 1967 înregistrându-se aici prima misiune de zbor a piloţilor AVIASAN.

Cum era de a┼čteptat, ╚Öi ├«n 2017 spectacolul aerian de la Aeromania este completat de o ofert─â generoas─â la sol: concerte live, standuri de avia╚Ťie, expozi╚Ťii de ma╚Öini de epoc─â, de fotografie, concursuri, food court, spa┼úii de joac─â pentru copii ┼či multe alte surprize.┬áProgramul va fi similar celor din anii anteriori ÔÇô 15.00 ÔÇô 22.30.┬áAccesul general este liber. Pentru zona VIP sunt puse ├«n v├ónzare 2 categorii de bilete: bilete VIP, care permit accesul ├«n zona VIP ╚Öi bilete ZBOR VIP care, pe l├óng─â acces, includ br─â╚Ťara oficial─â a evenimentului ╚Öi un zbor deasupra plajelor.
├Än situa╚Ťia ├«n care condi╚Ťiile meteorologice nu permit desf─â╚Öurarea acroba╚Ťiilor aeriene sau a spectacolului de artificii, evenimentul este mutat duminic─â, 20 august ÔÇô biletele achizi╚Ťionate fiind valabile pentru aceast─â dat─â.

Accesul în aeroport se poate face începând cu orele 14:30

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *