Dar de ce vă trebuie vouă nervi?

nervi Eu „de obicei” nu mă enervez atât de ușor, îmi trebuiesc multe momente ca să îmi sară țandăra. De obicei sunt conștient și încerc să mă calmez dar dacă cel din fața mea continuă să mă enerveze cu siguranță primește ceea ce caută sau ceea ce merită.

Până acum cei mai mulți nervi mi i-a făcut, bineînțeles, o femeie. Știu sigur că persoana respectivă nu îmi va citi vreo data blogul, așa că dacă ești femeie și îmi citești blogul nu ești tu persoana vizată. Niciodată dar niciodată nu voi accepta pe cineva în viața mea care să îmi frece nervi. Consider ca nu are rost, de ce sa îmi fac eu nervi când pot elimina persoana respectivă și ignora.

Fraza din titlu „Dar de ce vă trebuie vouă nervi?” am auzit-o la un curs. Un student nervos ca i se întâmplase ceva trântea și spunea printre dinți câteva cuvinte înțelese doar de el. Moment în care profa îl cheamă și încercă să vorbească cu el să afle de ce este nervos și dacă îl poate ajuta. Pe lângă faptul ca profa l-a calmat și l-a făcut pe „domul student” să înțeleagă situația și să o accepte așa cum este ne-a adresat și câteva întrebări retorice printre care și „Dar de ce vă trebuie vouă nervi?”. În acest moment îmi aduc aminte cu plăcere de acele momente și înțeleg perfect întrebarea. Nu se merită să îți faci nervi.

Vouă de ce vă trebuie nervi?

 

Un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *