Stimate primar Radu Mazare,

Stimate primar, nu mă interesează pe unde vă petreceți timpul sau cu ce secretară stați închis în birou dar mă îngrijorează situația acestui oraș și mă irita faptul că plătesc taxe, impozite și nu am parte de un oraș curat sau deszăpezit așa cum ar fi normal în acest moment.

Vă mulțumesc că îmi aduceți aminte că trebuie să îmi plătesc taxele și impozitele dar vreau și eu să vă amintesc că locuiesc în acest oraș și așa cum sunt deszăpezite străzile din centrul orașului să fie deszăpezite și străzile mai de la periferia orașului. E frustrant să vezi utilajele de deszăpezire plimbându-se pe strada unde locuiesc, iar eu și vecinii să alergăm după utilaj să ii spunem să deszăpezească și strada noastră iar șoferul să spună că nu a primit indicații să deszăpezească strada respectivă. Știu că vă interesează străzile pe care locuiesc rudele și prietenii Dvs să fie curate dar și noi suntem locuitori ai Constanței.
Nu puteți spune că ați fost luați prin surprindere de aceasta zăpada, se știa cu o saptămână înainte că va ninge.

As vrea sa vă mulțumesc ca v-ați gândit să nu deszăpeziți și să faceți economie la bugetul local, bani economisiți ce vor ajunge prin locuri mai putin cunoscute de oamenii de rând. Poate că pe jumătate din Constănțeni i-ați cumpărat cu 1L de ulei, zahăr, faina sau mai știu eu ce le oferiți pensionarilor dar mai suntem jumătate și v-om conta la momentul potrivit.

În speranța ca nu voi fi ignorat, vă mulțumesc ca vă petreceți timpul la schi în timp ce Constănțenii sunt blocați. Poate urmați exemplul lui Michael Schumacher.

Vă mulțumesc!

Aceasta este o scrisoare deschisă

mazare

 

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *