Spam în cutia poștală de la UPC România

După scandalul din online-ul românesc: Criza din social media și Răspunsul UPC România la articolul „Cum să îți înșeli clienții” UPC Romania îndreaptă armele cu SPAM și către metode mai clasice, cutiile poștale.

Mai jos este scrisoarea primită astăzi de la UPC, interesantă este abordarea lor: „Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu pentru că ai o ofertă specială de la UPC cu doar 44,5 lei lunar” Oferta cu steluță, prețul de 44.5 lei fiind valabil doar primele 3 luni, apoi Sfânta Pizza știe care va fi tariful.

smap UPC RomaniaSpam in cutiile postale UPC Romania

Nu am fost, nu sunt și nici nu voi fi client UPC. În prima poză în dreapta sus era adresa mea dar fără nume, semn că au luat o baza de date cu adrese și au trimis SPAM

Observ pe site-ul UPC că ei știu ce înseamnă SPAM, dar se pare că e ceva mai greu cu practica.

Spam-ul este un mesaj nesolicitat si nedorit, trimis prin e-mail. Expeditorii (spammers), trimit cantitati masive de mesaje e-mail nesolicitate, simultan, la mii sau chiar milioane de oameni. De cele mai multe ori fac acest lucru avand un scop comercial. Aceste mesaje sunt trimise pentru a atrage atentia oamenilor catre un produs sau site. Spam-ul este interzis in multe tari.

URĂSC UPC

5 Comentarii

 • gigabit ceva au si ei?! 😀 programe hd, la liber, fara mediabox?! sa fii nebun sa te mai intorci la upc!

  Răspunde
 • @Yamasha: care gigabit? au un amarat de 200Mbps si abia daca merge pana la 90Mbps, de televiziunea nici nu discutam, la unele televizoare trebuiesc facute setari speciale daca ai UPC

  Răspunde
 • Problema nu e ca au 90 sau 100 mbs download… problema e la upload, unde e limitat la 4mbs. Pentru uploadul ala nu as lua niciodata in calcul UPC.

  Răspunde
 • @Empire: Sa nu mai zicem de latenta, de uploadul de 4 Mbps uitasem

  Răspunde
 • Pustiu, pe televiziune sunt ok. Ma refer strict la calitatea imaginii. RDS si-o ia in bot rau de tot de la UPC si infrastructura lor. Ca grila de programe nu ma pronunt pentru ca nu ma mai uit la TV.

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *