Socializare Constanța-Galați

Gabriel Ursan, blogger din Galați, ajuns la Constanța cu treburi ne-a convocat ieri seară la o bere/cafea. Constanța a răspuns convocării, pot spune că prezenta a fost destul de numeroasă cu toate că s-a petrecut în timpul săptămânii și e mai dificil să aduni bloggerii constănțeni.

La „flash mini blog meet” au participat  Adi, Radu, ReduDiana, Marius și Ionuț. S-a discutat despre politică, IT, software dar s-a făcut și o comparație între blogosfera constănțeană și cea gălățeană. Discuții interesante, s-a glumit, s-a băut bere și Ionuț a rămas fără cafea 😀

După berea/cafeaua de la Arabica Coffee Shop câțiva ne-am mutat la Cin-Cin pentru a continua discuțiile și pentru a mânca. Dar ceea ce s-a întâmplat la Cin-Cin merită un articol separat ce îl voi scrie în perioada următoare iar Radu are tot respectul meu pentru gestul ce l-a făcut.

Sper că am fost gazde bune și Gabriel Ursan să anunțe când mai ajunge pe la Constanța. Oricare alt blogger care vrea să stea la o bere cu bloggerii din Constanța să anunțe când ajunge în orașul de la malul mării.

7 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *