Samsung Galaxy S3

samsung galaxy s3 Pentru ca am terminat facutatea si pentru ca am fost cuminte, mi-am facut cadou un Samsung Galaxy S3. Daca nu imi fac eu cadouri altcineva cine? Mi-am luat Galaxy S3 Blue pe 32Gb, telefon de care sunt foarte multumit si cu toate ca il am de aproape trei saptamani inca nu am reusit sa descoper toate facilitatile ce le ofera acest telefon.

Cu toate ca la inceput mi s-a parut foarte mare, ma asteptam sa fie mare dar parca nu asa mare, acum  pot spune ca e telefonul perfect pentru mine, in ciuda marimii incape foarte bine in buzunarul de la blugi iar in mana eu unul il manevrez destul de bine cu o singura mana. Am degetele ceva mai lungi dar cred ca poate fi manevrat la fel de usor si de cei ce au degetele mai mici pentru ca telefonul are toate functiile importante foarte la indemana.

Ecranul este superb atat din punct de vedere al afisajului cat si prin designul curbat ce da o senzatie placuta la atingere. Internetul este foarte rapid pe acest telefon in comparatie cu alte telefoane chiar si su iPhone, l-am testat pe aceeasi retea wireless cu un iPhone si paginile web sunt randate mult mai repede.

Samsung Galaxy S3  este telefonul ce a facut sa uit de tableta ce o am, preluand functiile tabletei aproape in intregime, un telefon perfect ce merita incercat.

Telefonul a fost cumparat si livrat de emag.

3 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *