Simona ANGHEL jurnalistă la Cuget Liber Constanța, FURĂ!

Zic să facem putină cunostintă: Simona ANGHEL jurnalistă la Cuget Liber Constanța pe cultură-educație și Adrian Siea omul din spatele proiectului Constanta City Walking Guide și Jurnal de Navetist.

Simona Anghel fură fără jenă o poză realizată de domnul Adrian Siea, poză pe care se afla logoul Constanta City Walking Guide dar jurnalista lu` crap prăjit a considerat că acel logo nu are ce căuta în poză și l-a eliminat.

Stimate Simona Anghel să exemplificăm: cum v-ați simți dacă vi se fură poșeta? Așa se simte un fotograf ce muncește pentru realizarea unei fotografii sau mai multe, ce alergă cu un aparat foto la gât în jur de un kilogram și cu un rucsac în spate pentru realizarea celor mai bune fotografii. Iar un jurnalist ce stă la birou la căldurică scrie un articol, un text neinspirat de cinci rânduri și fură una-două fotografii pentru a primi salariul.

Credeți că e moral?

Mai jos se regăsesc pozele cu pricina, poza originală și poza cu watermark-ul eliminat.

Constanta City Walking Guideconstantafotografiata1-1413135043

Adrian Siea: Povestea începe în urmă cu 3 ani atunci când mi-am dorit să editez ghidul, iar pentru o fotografie mi s-au cerut 150 EURO pentru un singur tiraj!!! Atunci m-am apucat de făcut fotografii (atenţie NU SUNT FOTOGRAF) şi am decis să le ofer GRATUIT tuturor celor care au nevoie. Şi lucrul acesta s-a întâmplat deja în câteva rânduri!

Acum în cor: Simona ANGHEL FURĂ!!

5 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *