Polițiștii din intersecții

Mă amuză la maxim când aud „Un echipaj de poliție s-a deplasat la fata locului să decongestioneze traficul rutier.” Poate să încurce mai mult traficul că nu am văzut nici o dată să le iasă treaba cu decongestionarea traficului. Eu de cele mai multe ori cand ajung intr-o intersecție ce este aglomerata prima dată mă uit să văd pe unde este papagalul care a încurcat circulația și mai rău. De cele mai multe ori șefii papagalilor este mai prost de cât papagalii trimițându-i în intersecții să dirijeze traficul chiar daca acolo nu este nevoie și lucrurile merg bine, dar asta e, ei trebuie să respecte ordinele de sus dacă vor să aiba un loc de muncă in poliție.

4 Comentarii

 • Asta e Politia Romana cu mai putin personal bun,asta e Romania ….. ..

  Răspunde
 • “Un echipaj de poliție s-a deplasat la fata locului să decongestioneze traficul rutier.”Depinde de politistul care ajunge la intersectie , pentru ca sunt si politisti care se descurca dar sunt si multi incopetenti ………..

  Răspunde
 • @GaBI: Corect, am uitat sa mentionez si sa subliniez UNII, dar cred ca v-atu obisnuit cu asta ca eu mentionez cand ii bag pe toti in aceeasi oala.

  Răspunde
 • Majoritatea incurca. Cred ca nu-i prea ajuta capul 😐

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *