Papagalii vorbitori!

papagaliMereu am fost fascinat de papagali, de inteligenta lor, de modul lor de gandire si actiune de rolul lor de a pune bete in roate si de a se afla in treaba. Vorbesc de papagalii vorbitori din  blogosfera constanteana, de bloggerii care stau pe la colturi si isi spun nemultumirile dar nu au curajul sa vina la un blogmeet sa ia cuvantul si sa spuna ceva, sa-i spuna ceva cuiva direct, fata in fata. Nu, ei doar comenteaza, spun ca nu sunt de acorda cu anumite idei sau cu anumite decizii luate de anumite persoane dar ei nu fac nimic. Nu stau sa ma leg de articolele scrise de ei pentru ca nu sunt eu in masura sa fac acest lucru, e treaba lor cum scriu si ce scriu, dar daca tot ai ceva de zis de cineva, ai o idee sau nu iti place ceea ce se intampla te implici, participi si iti spui nemultumirile.

Cu siguranta persoanele respective isi vor da seama unde bat si despre cine este vorba, asta daca vor. La blogmeet-ul organizat Vineri 28 Decembrie 2012 am vorbit foarte multe lucruri si cu bloggeri pe care nu i-am vazut niciodata dar si cu „fosilele” blogosferei constantene.

Poate gresesc eu, dar sa sari sa afirmi diferite lucruri si sa ridici anumite pretentii, sa spui ca vei participa la blogmeet si sa nu mai vii… Nu ma leg de cei ce au participat, de cei au avut un motiv intemeiat ci de bloggerii, asa cum am zis, care au spus ca vor participa si-au aratat nemultumirea dar nu au mai venit.

Pana la urma, ne place sau nu ne place avem blog suntem numiti bloggeri chiar daca vrem sau nu. Nu va place acest statut inchideti-va blogul!

 

12 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *