Panda Express – mancare chinezeasca in Constanta

panda express constanta

V-am zis ca eu testez mai toate fast-food-urile si restaurantele ce au serviciu de delivery din Constanta. Astazi, impreuna cu minunatii mei colegi de la munca, doi, am comandat de la Panda express, mancare chinezeasca. Provocare pentru noi dar si pentru ei, bine aceeasi problema ca la toate site-urile, comenzile online nu prea functioneaza. Am dat comanda pe site si pentru ca foamea era mare am zis sa sun pentru confirmare sa vad daca au primit comanda pentru ca am experienta site-urilor anterioare in care comenzile nu ajungeau. Daca cineva de la Panda Express citeste acest articol, ma poate contacta pentru a va oferi o solutie sigura de procesare a comenzilor, SMS gratuit ┬ásau stocarea intr-o baza de date a comenzilor, va spun pacat de voi mi-ati facut o impresie foarte buna dar site-ul strica putin imaginea, solutii exista si ne putem intelege si noi. Inca un plus prin care cu siguranta ati castiga si mai multi clienti ar fi postarea imaginilor la fiecare produs „o imagine face cat o mie de cuvinte” poate eu nu stiu ce inseamna orez cu pui chow fan┬á sau poate ca nu am mancat niciodata asa ceva dar vreau sa incerc, o imagine cu acel produs m-ar convinge sa comand asa ceva.

Cat despre mancare si modul de livrare am fost foarte multumit. In momentul in care am sunat sa vad daca au primit comanda mea online au recunoscut ca au ceva probleme si-au cerut scruze la fel si-au cerut scruze si pentru ca au intarziat.Au zis ca ajung in apoximativ o ora dar a durat apoximativ o ora jumatate am primiti si explicatii ca sunt foarte aglomerati.

Mancarea este destul de ieftina si buna, un orez simplu spre exemplu costa doar 4 lei, sper ca preturile sa ramana asa peste timp si sa nu fie doar o strategie de marketing.

Eu deja am incercat orez cu pui chow fan si salata de pui cu legume, mi-a placut foarte mult mai ales salata de pui cu legume.

Pentru mai multe detalii si comenzi puteti vizita site-ul lor www.panda-express.ro

 

 

9 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *