Intr-o posta din Romania

Dupa ce Google a decis ca a sosit momentul ca sa se emita un cec Adsese. A pus frumos cecul intr-un plic frumos si l-a expediat catre Romania, rugandu-se cei de la Google dar si eu sa ajunga cu bine.

Ajuns plicul in Romania, transportat de porumbeii voiajori in conditii de maxima siguranta. Intra pe mana angajatilor de la Posta Romana, la care, mirati de starea impecabila a plicului decid sa ii aplice o corectie de sifonare, calcat in picioare, scapat pe sub birouri, scaune. Uite plicu, nu e plicu, stai ca l-au gasit si decid sa il trimita mai departe spre destinatie, spre Constanta. Zdruncinat si foarte sifonat de mainile firave ale domnitelor de la Posta Romana ajunge la postarita ce trebuie sa il livreze. Suparata si foarte nervoasa pe faptul ca nu se poate ca in fiecare luna sa livreze un asemenea plic pe care mai scrie si Google. Mai aplica si postarita cateva corectii de sifonare si observa ca plicul inca arata bine dar totusi nu incape in cutia postala pentru ca e putin mai mare. Plicul nu putea fi pliat, documentele ce se aflau in interior erau destul de importante, intr-un ultim moment si cu o fata de copil retard exclama: „Ha! De data asta nu mai scapi am foarfeca la mine!” Scoate frumos foarfeca si incepe a taia printr-o linie ondulata partea plicului ce ramanea in exteriorul cutiei postale.

Normal ca plicul meu a incaput in cutia postala. Intamplarea este pe cat posibil de reala, poza de sus este facuta de mine la plicul livrat de Posta Romana.
Sa merg sa fac reclamatie? Cred ca imi pierd timpul de pomana pentru a face reclamatie pentru ca nu se va rezolva nimic. Asa ca, am cerut emiterea unui nou cec. Sper ca de aceasta data postarita sa uite foarfeca acasa si nu mai puna atata pasiune in livrarea plicului meu.

3 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *