Fryday AFTER WORK

Fryday comes to Constanta
Agen╚Ťia Kool Media v─â invit─â s─â lua╚Ťi parte la evenimentul de networking FRYDAY AFTER WORK, ce va avea loc vineri, 8 iulie 2016, ├«ntre orele 18:30 ╚Öi 22:30, la restaurant Le Premier, Constan╚Ťa.

Fryday AfterWork este un concept interna╚Ťional de evenimente de networking, care reune╚Öte oameni de afaceri, top ╚Öi middle management, ├«ntr-o atmosfer─â relaxat─â, ├«n loca╚Ťii de top: hoteluri sau restaurante, cu scopul de a socializa ╚Öi a forma viitoare parteneriate, sau prietenii.

Comunitatea interna╚Ťional─â de networking, Fryday organizeaz─â ├«nt├ólniri ╚Öi ├«n Rom├ónia. Grupul Fryday Bucharest de pe Facebook se remarc─â cu peste 1300 membri iar cel de pe LinkedIn peste 450 ╚Öi peste 200 pe Meetup.

├«n Bucure╚Öti, grupul Fryday are astfel de ├«nt├ólniri ├«n mod regulat, ├«nt├ólniri care s-au reluat ├«n ianuarie 2016. Cele 9 evenimente de anul acesta au fost la Hilton, Mercure, Radisson, Sofa, Red Angus, Novotel, Marriott, Sheraton ╚Öi Radisson. La fiecare ├«nt├ólnire au fost ├«n jur de 50-60 de participan╚Ťi, ceea ce ofer─â prilejul unui networking de calitate.

Despre formatul evenimentului:

  1. Primirea invita╚Ťilor ├«ncepe cu ora 18:30 – accesul la eveniment se face pe baz─â de intrare ├«n valoare de 35 lei, fiecare invitat primeste un Card Fryday, cu care isi ia prima bautura, free.
  2. Urmeaza momentul prezent─ârilor la ora 19:15-19:30 se face un „tur de microfon”, se prezint─â partenerii la eveniment (fiecare are c├óteva minute pentru a prezenta produsele / serviciile oferite ca premii), apoi fiecare participant spune cine este ╚Öi cu ce se ocup─â. Aceast─â etap─â este important─â pentru stabilirea intereselor, pentru networking.
  3. Tombola – extragere premii:19:30 – realizat─â cu sprijinul partenerilor no╚Ötri. Premiile constau ├«n 3 cutii a c├óte 2 sticle de vin, voucher la SPA, voucher pentru o cina romantica, pachete masaj ╚Ö.a
  4. Partea de entertainment va fi asigurat─â de Cristiana Radu printr-un recital (cafe-concert, jazz).
  5. Freestyle Networking ╚Öi poze – p├ón─â la orele 22:00 – 22:30.

├Änscrierile se fac pe mail, trimi╚Ť├ónd datele de contact la adresa: [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *