The Escapers – Escape Room Constanța

Nu m-am gândit vreodată că voi fi închis într-o cameră de unde trebuie să „evadez”. Am făcut-o și pe asta, alături de 4 bloggeri constănțeni  Adi, Marius, Emilian și Alex am fost la The Escapers unde a trebuit sa deschidem lacăte ca să ieșim din cameră. Pare simplu la prima vedere, asta pentru că nu vă dau prea multe detalii, e mai bine să știți cât mai puține informații despre cameră, e mult mai interesant.

Escape Room este un joc care iți pune mintea la contribuție, în cazul nostru tema camerei a fost Da Vinci. Ești un inventator contemporan cu Leonardo Da Vinci. Invidios pe succesul lui și pe faptul că este în grațiile regelui Franței te hotărăști să îi furi manuscrisele și toate notițele lui, însă, odată intrat în cameră, un sistem ingenios gândit de Da Vinci însuși te va închide acolo.

Escape room este un concept apărut pentru prima oară în Japonia, sub forma unor jocuri online în care trebuie să evadezi dintr-o cameră închisă. Ulterior el este transpus în realitate. În acest moment jocul de escape room este o activitate răspândită în toată lumea.

Este un joc de echipa, iar noi se pare că am făcut o echipă bună reușind să ieșim din camera în 46 de minute, un timp bun dacă e să ne luăm după alte echipe. Pe pagina facebook The Escapers – Escape Room Constanta se poate urmări evoluția echipelor. Echipele pot fi formate din două până la cinci persoane, ideal este ca echipa să fie de trei sau patru persoane.

Pentru doritori, The Escapers se află pe strada Aristide Karatzali, nr. 9 (Față în față cu Teatrul de păpuși Elpis.) mai multe informații se găsesc pe site: www.theescapers.ro sau www.facebook.com/EscapeRoomConstanta

The Escapers Escape Room Constanta (2)
The Escapers Escape Room Constanta (1)The Escapers Escape Room Constanta (5) The Escapers Escape Room Constanta (6) The Escapers Escape Room Constanta (7)

5 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *