Drumul câinilor maidanezi!

carne de caineInițial gândit acest articol cu titlul „Câștigă bani de pe urma câinilor maidanezi!” dar apoi mi-am dat seama că tot am fi pe profit dacă folosim banii ce îi dă statul ONG-urilor pentru alte măsuri de eliminare a maidanezilor.

Din câte știu ideea mea nu este foarte originală și a mai fost pusă în practică dar la un nivel extrem de mic.

Coreea de Sud, China, Vietnam, Nigeria, Tonga, Japonia, Taiwan, India dar și Elveția sunt țări în care se consumă carne de câine. Acum nu știu dacă se consuma orice fel de carne de câine sau există o rasă preferată dar la cât de grași sunt majoritatea câinilor maidanezi hrăniți bine de „babele comuniste” nu cred ca un vietnamez ar face mofturi.

Ideea ar fi în felul următor: adunăm toți câinii din București, pentru început, cautăm o țară dornică să consume câinii bucureșteni. Urcăm frumos toți câinii maidanezi pe vapoare sau tiruri și îi ducem gratuit în țara doritoare. Cu siguranță costul transportului va fi mult mai mic față de cât sug toate ONG-urile canine. Desființăm toate ONG-urile canine dornice de a suge bănet de la stat iar cu banii respectivi mai facem 2 Km de autostrada.

Rezultatele vor fi foarte bune, o țară curată în care nu îți va mai fi frică sa ajungi acasă pe întuneric și fără rahați în parcuri dar și o altă țară ce nu moare de foame și își savurează delicatesele culinare.

Corect, ușor de scris asemenea idei dar extrem de greu de pus în practică mai ales când ai parte de organizații ce trăiesc de pe urma câinilor maidanezi. Sper ca peste câțiva ani să nu apară un ONG Cucurigu ce să protejeze sacrificarea păsărilor din curțile oamenilor.

Oare cum o fi carnea de câine?

 

6 Comentarii

 • Pingback
 • Carnea de caine e la fel de proasta ca tine.

  Răspunde
 • Buna ziua,

  Da, stiu ca aceasta idee a mai fost discutata si prin media, insa nu stiu ce sa cred despre tratarea cainilor ca animale de consum, asa cum probabil nu stiu indienii ce sa creada despre noi ca mancam carne de vita. Dar niste solutii urgente este clar ca trebuiesc luate (iar legea cea noua, cu eutanasierea, permite cainelui sa fie inca salvat de aceia care se bat cu pumnul in piept in 14 zile)

  Pentru a ajuta, a se citi si pentru a pune presiune pe autoritati, am creat, complet non-profit si non-comercial, siteul de monitorizare pe harta a agresiunilor cainilor maidanezi http://www.caini-maidanezi.info. Daca lumea ar raporta/sesiza fiecare agresiune a cainilor maidanezi, ca sa avem evidenta acestora, autoritatile ar fi nevoite sa ia masuri (sa stranga cainii) macar din zonele fierbinti de pe harta..

  Evident ca de dorit ar fi sa nu se ajunga la eutanasiere.. de aceea trebuie intarita si mai ales pusa in aplicare legislatia anti-abandon a animalelor (voi sustine puternic aceasta idee pe siteul meu).

  Daca puteti adauga un link sau scurt articol de sustinere/informare publica despre siteul caini-maidanezi.info, va multumesc pentru atitudinea civica. Va voi adauga si siteul dvs la siteurile sustinatoare.

  Toate cele bune
  RaduC

  Răspunde
 • Esti bolnav psihic!

  Răspunde
 • @adi: mai bine bolnav psihic decat cu o tara invadata de maidanezi!

  Răspunde
 • Cel mai bun articol si trebuie sa recunosc modul destul de eficient in care poate fi rezolvata problema . Problema este ca vor ramine ong-urile capuse fara bani ….

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *