Eu nu donez pentru Cumințenia Pământului!

Brusc Constantin Brâncuși a devenit un simbol al poporului român dar mulți nici nu știu cine a fost Brâncuși. Un simbol sau nu nu-i vina lui Brâncuși ce se întâmplă în zilele noastre cu operele sale. Nu am fost în stare să avem grijă de „Coloana Infinitului” sau „Poarta Sărutului” dar din când în când ne aducem aminte că mai are și alte opere realizate pe care le vrem, sau statul le vrea.

Nu voi dona pentru Cumințenia Pământului, din punctul meu de vedere este doar o campanie de marketing destul de bine pusă la punct. Mi se pare absurd ca statul să-mi ceara să donez când sunt jecmănit zilnic cu diferite taxe și impozite fără să văd unde se duc banii respectivi. La un calcul simplu doar din taxele din carburant pe trei săptămâni se pot strânge banii respectivi. Sau pentru achiziții care nu sunt utile hoților, care nu aduc foloase, trebuie sa plătim noi poporul?

Se organizează diferite evenimente care au ca scop strângerea de donații, s-a întrebat cineva până acum dacă banii respectivi ajung unde trebuie? Să nu uitam că s-au făcut asemenea evenimente și pentru „Colectiv” unde s-a demonstrat că mulți bani au dispărut.

Iar după tot acest show, dacă va fi achiziționa Cumințenia Pământului, va zace într-un colt și se va așeza praful pe ea, o să uitam de ea și nu o sa ne mai pese.

Când vezi cât de mult se fură în țara asta și cum se fură e normal sa fii reticent la asemenea campanii făcute de statul Român.

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *