Eu nu donez pentru Cumin╚Ťenia P─âm├óntului!

Brusc┬áConstantin Br├óncu╚Öi a devenit un simbol al poporului rom├ón dar mul╚Ťi nici nu ╚Ötiu cine a fost┬áBr├óncu╚Öi. Un simbol sau nu nu-i vina lui┬áBr├óncu╚Öi ce se ├«nt├ómpl─â ├«n zilele noastre cu operele sale. Nu am fost ├«n stare s─â avem grij─â de „Coloana Infinitului” sau „Poarta S─ârutului” dar din c├ónd ├«n c├ónd ne aducem aminte c─â mai are ╚Öi alte opere realizate pe care le vrem, sau statul le vrea.

Nu voi dona pentru┬áCumin╚Ťenia P─âm├óntului, din punctul meu de vedere este doar o campanie de marketing destul de bine pus─â la punct. Mi se pare absurd ca statul s─â-mi ceara s─â donez c├ónd sunt┬ájecm─ânit zilnic cu diferite taxe ╚Öi impozite f─âr─â s─â v─âd unde se duc banii respectivi. La un calcul simplu doar din taxele din carburant pe trei┬ás─âpt─âm├óni se pot str├ónge banii respectivi. Sau pentru achizi╚Ťii care nu sunt utile ho╚Ťilor, care nu aduc foloase, trebuie sa pl─âtim noi poporul?

Se organizeaz─â diferite evenimente care au ca scop str├óngerea de dona╚Ťii, s-a ├«ntrebat cineva p├ón─â acum dac─â banii respectivi ajung unde trebuie? S─â nu uitam c─â s-au f─âcut asemenea evenimente ╚Öi pentru „Colectiv” unde s-a demonstrat c─â mul╚Ťi bani au disp─ârut.

Iar dup─â tot acest show, dac─â va fi achizi╚Ťiona Cumin╚Ťenia P─âm├óntului, va zace ├«ntr-un colt ╚Öi se va a╚Öeza praful pe ea, o s─â uitam de ea ╚Öi nu o sa ne mai pese.

C├ónd vezi c├ót de mult se fur─â ├«n ╚Ťara asta ╚Öi cum se fur─â e normal sa fii reticent la asemenea campanii f─âcute de statul Rom├ón.

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *