De unde ne comand─âm de m├óncare ├«n Constan╚Ťa?

mancare constantaDin comoditate dar ╚Öi datorit─â faptului c─â sunt o persoan─â destul de ocupat─â m─ân├ónc pe fug─â. La munc─â m-am oprit la c├óteva firme de unde comand mereu ├«n func╚Ťie de ceea ce vreau s─â m─ân├ónc.

Panda Express, mâncare chinezească despre care am mai scris și aici. Mâncare foarte bună, livrare rapidă. Vă recomand orez chow fan sau salată de pui. Comanda minimă este de 30 lei*.

Uncle Sam,┬á├«n mare parte comand de la ei salat─â suprem, salat─â uncle sau paste. Dar am ├«ncercat ╚Öi alte preparate precum scalopin─â ╚Öi pollo gorgonzola. V─â recomand ╚Öi pizza la metru de la Uncle Sam despre care am mai scris aici. Livrarea este destul de rapid─â, comanda minim─â este de 25 Lei*. Pre╚Ťurile mi se par pu╚Ťin cam mari.

Pizza Maestro, recent testat am comandat de la ei doar pulpe de pui dezosate și aripioare de pui. Cele doua preparate le-am comandat de foarte multe ori, sunt foarte bune. Livrarea este rapidă, comanda minimă este de 25 lei*.

Pizza Nostimo, intrat recent ├«n procesul nostru de testare. Am comandat de prea pu╚Ťine ori pentru a putea s─â ├«mi fac o p─ârere sigur─â. P├ón─â ├«n acest moment m├óncare a fost bun─â, v─â pot recomanda meniu strips. Livrarea este pu╚Ťin cam grea, nu ╚Ötiu unde este localizat posibil s─â fie ╚Öi acesta un motiv. Pentru majoritatea preparatelor trebuie s─â cere╚Ťi ├«n mod expres garnitur─â, produsele nu sunt ├«nso╚Ťite de garnitur─â acest lucru fiind un dezavantaj. Comanda minim─â este de 25 lei *

*├Än func╚Ťie de zona ├«n care v─â afla╚Ťi comanda minim─â poate varia!

2 Comentarii

  • Noi comandam asa: Extra Blatt, Papa Bun, Pizza Aldo, La Tamara. Din cand in cand mai intra Pizzico si Tavolla.

    R─âspunde
  • Extra blatt super ok, papa bun rezonabil, oneiro pizza extraordinara(e pe vatra), uncle sam ok, tavolla preturi bune si mancare rezonabila, Pizzico super ok, sabrosso au cazut mult in ultimul timp, la scoica ok

    R─âspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *