De la condamna╚Ťi la profitori ╚Öi neserio╚Öi!

M─â uit pe lista celor de la „uimitorul” ╚Öi „preasl─âvitul” partid ALDE. Partid care observ c─â face colec╚Ťie de oameni condamna╚Ťi, corup╚Ťi ╚Öi neserio╚Öi. Oameni care mint prin CV-uri doar ca s─â dea bine ╚Öi s─â nu le afecteze┬ábusiness-urile. ┬áIar conturile de facebook au fost periate inainte de campanie, scos oameni din lista de prieteni, ╚Öterse post─ârile f─âr─â ├«n╚Ťeles. Ce s─â mai… campanie electoral─â.

Totu╚Öi cum a╚Ö putea eu s─â votez pe cineva care ╚Ötiu c─â a fost condamnat ╚Öi acum are tupeul s─â candideze la func╚Ťia de primar sau candida╚Ťi pentru Consiliul Local care ├«╚Öi v─âd doar propriul interes, oameni care nu ╚Ötiu s─â conduc─â un┬ábusiness dar apoi un ora╚Ö. Coinciden╚Ťa face s─â cunosc destul de bine c├ó╚Ťiva candida╚Ťi ALDE, cu care mi-am pierdut timpul iar principalul lor scop a fost mereu interesul propriul ╚Öi tentativa de a da ╚Ťepe.

ALDE probabil are un profil bine definit al candidatului, pe scurt am putea spune profilul omului c─âzut din pom, vezi C─âlin Popescu T─âriceanu:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *