Cristi Micro SRL m-a amenintat cu datul in judecata

Despre contactul si patania mea cu Cristi Micro SRL am scris anul trecut prin noiembrie aici. Dupa o lunga perioada de rumegare se pare ca patronul fimei Cristi Micro SRL a dat peste articolul meu, nu este de mirare. Dupa o simpla cautare pe google dupa Cristi Micro SRL, blogul meu apare primul.

Omul nu m-a sunat sa ma intrebe de ce am scris acel articol sau de ce sunt eu nemultumit de serviciile ce le ofera. M-a sunat sa ma anunte ca ma va actiona in judecata. Da, ma va actiona in judecata pentru ca am avut tupeul sa scriu pe blogul meu personal ce mi s-a intamplat mie si de cum imi permit eu sa fiu nemultumit de serviciile lui.

Daca patronul firmei considera ca serviciile oferite au fost de calitate si s-a incercat solutionare problemei mele sa imi demonstreze si mie ca eu nu am fost de aceeasi parere.

Inainte de a ma actiona in judecata cred ca ar trebui sa aiba in vedere:

Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

Acum nu ma supar daca voi fi primul blogger constantean ce va fi actionat in judecata. Dar sa ne uitam ce s-a intamplat recent tot cu o amenintare de genul acesta in blogosfera constanteana despre care se poate citi AICI, AICI, AICI si AICI

Asa cum am scris si de bine la adresa unor firme, un mic exemplu aici, asa puteam sa scriu de bine si la adesa firmei Cristi Micro SRL, pot scrie si de bine si de rau. In opinia mea asta inseamna a avea dreptul la libera exprimare.

 

4 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *