Constanta lupt─â pentru cel mai iub─âre╚Ť ora╚Ö!

Cel mai sexy campionat, acum și în România!

Dup─â succesul pe care l-a avut anul trecut ├«n Italia, unde a implicat 15 din cele mai mari ora╚Öe ╚Öi toat─â presa italian─â, LoveVille ridic─â titlul la fileul rom├ónilor. 13 ora╚Öe din 5 ╚Ť─âri, se lupt─â pentru titlul de cel mai iub─âre╚Ť ora╚Ö. Iar rom├ónii au ocazia de a-╚Öi dovedi performan╚Ťele ├«n dragoste! Bucure╚Öti, Timi╚Öoara, Ia╚Öi, Cluj ╚Öi Constan╚Ťa au la dispozi╚Ťie 3 luni pentru a c├ó╚Ötiga titlul LoveVille ╚Öi petrecerea exclusivist─â, marca Durex.

Cu ÔÇťadversariÔÇŁ precum Bulgaria, Grecia, Cipru ╚Öi Serbia, locul I ├«n cel mai sexy campionat de anul acesta nu se anun╚Ť─â a fi deloc u╚Öor de c├ó╚Ötigat. Se va l─âsa, din fericire, cu transpira╚Ťie, ├«ns─â v├ónz─ârile de prezervative, indiferent de marc─â, vor stabili ora╚Öul ├«nving─âtor, ora╚Öul care va c├ó╚Ötiga titlul LoveVille.

Cu obiectivul de a ├«nt─âri pozi╚Ťia Durex ca promotor al siguran╚Ťei ╚Öi distrac╚Ťiei c├ónd vine vorba de sex, LoveVille r─âspunde competitivit─â╚Ťii rom├ónilor cu un adev─ârat campionat al dragostei. Fiecare pozi╚Ťie aduce ora╚Öul preferat mai aproape de titlu, iar implicarea este r─âspl─âtit─â la fiecare pas.

Durex lanseaz─â tuturor rom├ónilor provocarea de a-╚Öi sus╚Ťine ora╚Öul preferat at├ót prin c├ót mai multe pozi╚Ťii ├«ncercate, c├ót ╚Öi prin participarea activ─â ├«n campanie. Competi╚Ťia va beneficia de sus╚Ťinere din partea celor mai aprecia╚Ťi bloggeri din fiecare ora╚Ö participant, care vor canaliza efortul tuturor ÔÇťsportivilorÔÇŁc─âtre victoria ora╚Öului. Ei vor fi ÔÇťantrenorii iub─âre╚ŤilorÔÇŁ ╚Öi vocea ora╚Öului iar premiile vor ├«nso╚Ťi satisfac╚Ťia at├ót online, c├ót ╚Öi offline.

Constan╚Ťa e pe val!

Pe l├óng─â faptul c─â ╚Öi f─âr─â competi╚Ťie Constan╚Ťa se afla pe primul loc la num─ârul de prezervative v├óndute. Constan╚Ťa mai are c├óteva avantaje, sezonul estival ce va ├«ncepe ├«n cur├ónd ╚Öi fetele frumoase ce se reg─âsesc la mare ­čśŤ

Colegul meu Joie Negru┬áa realizat o pagina de facebook┬áLoveVille Constan╚Ťa┬áunde sunte╚Ťi invita╚Ťi s─â facem o mic─â „armata”

Intr─â ├«n competi╚Ťie ╚Öi pariaz─â pe ora╚Öul ce va c├ó╚Ötiga!

Rom├ónii care cump─âr─â Durex ╚Öi particip─â ├«n competi╚Ťie vor putea paria pe ora╚Öul c├ó╚Ötig─âtor, ├«n cadrul aplica╚Ťiei de pe pagina de facebook: https://apps.facebook.com/durexloveville-ro/. Fiecare vot va fi premiat cu un Wallpaper Juc─âu╚Ö iar posibilitatea de a ├«ntregi colec╚Ťia de 6 wallpapere este ├«nc─â un motiv pentru a-╚Ťi sus╚Ťine favoritul. De asemenea, prin tragere la sor╚Ťi s─âpt─âm├ónal─â, ÔÇťsportiviiÔÇŁ vor putea c├ó╚Ötiga o lenjerie de pat Kamasutra, pentru a-╚Öi sus╚Ťine ora╚Öul prin cele mai inedite pozi╚Ťii.

Petrecerea Durex va s─ârb─âtori cel mai iub─âre╚Ť ora╚Ö prin premii ╚Öi suprize pe m─âsura ambi╚Ťiei ╚Öi a determin─ârii participan╚Ťilor. Iar 5 dintre noroco╚Öii care vor paria pe ora╚Öul c├ó╚Ötig─âtor, vor avea parte de excursii ╚Öi invita╚Ťii duble VIP la petrecerea exclusivist─â Durex, din ora╚Öul c├ó╚Ötig─âtor.

Competi╚Ťia e str├óns─â premiile sunt pe m─âsur─â la fel ╚Öi distrac╚Ťia, periodic se va reveni cu informa╚Ťii.

Infografic LoveVille Durex

Un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *