Cel mai ieftin RCA este la eMag

Din propria experiență pot să spun că cel mai ieftin RCA este la eMag. Am cerut ofertă de RCA și la alte trei companii din Constanța care se ocupă cu asigurări, diferența era destul de mare, o diferență intre 120-250 lei. Diferență ce contează pentru mine mai ales că plătesc destul de mult pentru un RCA.

Să vă faceți o idee ce înseamnă un preț mare la RCA, pentru șase luni eu am plătit 1147 Lei, poate nu este cel mai mare preț auzit de voi pentru un RCA, dar pentru mine este cam mare.  Asta din cauza vârstei și a mașinii, sunt considerat un pericol pe străzi. De parcă moșii și babele alea de le caută moartea pe acasă nu semnifică un pericol. Săptămâna aceasta doua babe cu volan erau să intre  în mine, ultima se uita la mine râdea și venea rapid către mine de pe banda unu pe banda doi, dar in fine acesta este alt subiect din trafic.

Mi s-a părut destul de simplu să intru pe eMag la RCA online să introduc datele din talon și datele personale iar apoi să îmi aleg oferta pe care o vreau. Simplu și ușor, iar a doua zi vine curierul și îti aduce asigurarea acasa sau unde vrei.

Recomand eMag mai ales că în această perioada au și reduceri la RCA.

 

 

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *