Break The Code – Escape Room Constanța

Break The Code este un escape room situat pe B-dul Tomis Nr. 8, et. 1 – În zona Piața Ovidiu din Constanța. Echipa CTblogs a testat camera Abstractă și a reușit să dezlege misterele camerei în 58 minute. Dacă la prima vedere pare o cameră simplă, te înșeli. La fiecare etapă camera ne-a pus în dificultate și ne-a surprins mereu, nu este o cameră tocmai ușoară în ciuda aparențelor îți tine mereu creierul ocupat și activ.

În cameră pot intra între două și șase persoane. Noi am fost cinci: eu, ddumi.ro, Diana Slav, Emilian Alexandru și Alexandru Busuioc.

În curând Break The Code va mai deschide două camere, una este deja în construcție și se va deschide în aproximativ o lună. Tema camerei este secretă în acest moment dar noi abia așteptăm să mergem să o testăm.

Mai multe informații despre Break The Code se pot găsi pe pagina lor de facebook: Break The Code Escape Room Constanța sau site breakthecode.ro. Pentru a intra la acest escape room este nevoie de programare în prealabil, consultați site-ul breakthecode.ro

the break code escape room constanta (1) the break code escape room constanta (2) the break code escape room constanta (3) the break code escape room constanta (4)

4 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *