Bloggerii de campanie

Navigând prin blogosfera constănțeană era inevitabil să nu observ un lucru: există anumite bloguri și chiar multe care sunt active doar în momentul în care sunt implicate într-o campanie, concurs. Știu că iar o să-mi sară toată blogosfera constănțeană în cap că n-am ce face, n-am alte treburi?

Nu sunt eu tocmai cel mai activ blogger constănțean dar să scriu doar pentru campanii și să nu mai scriu nimic două luni mai bine nu mă implic în campanie. Da, mi-am permis să refuz campanii fie că nu se potriveau blogului meu fie că eram prea aglomerat și nu aveam timp să îmi fac treaba cum trebuie. Nu cred că ajută cu nimic să dau exemple, sunt din blogosfera constănțeană feminină și probabil dacă citesc aceste rânduri se simt de la primele rânduri. Asta dacă vor să se simtă.

Pentru bloggerii de genul, afectați toată blogosfera, scade credibilitatea bloggerilor în fața companiilor și începi să auzi din ce în ce mai des „Am avut o campanie online cu ceva bloggeri dar n-a avut succes”. Mai bine închizi blogul, da-i cu delete!

9 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *