Arabesque își redeschide porțile în Constanța

Arabesque, magazinul specializat în materiale de construcții și amenajări interioare, își redeschide porțile în Constanța.

Începând de astăzi, 17 septembrie, Arabesque vine în întâmpinarea clienților cu o gamă de produse de trei ori mai diversificată și servicii pre și post-vânzare: consiliere în magazin și transport gratuit al mărfii. Servicii și produse de care pot beneficia atât persoanele juridice cât și cele fizice.

Arabesque pune la dispoziția tuturor celor care construiesc sau reamenajează materiale de construcții, finisaje, instalații, electrice, gresie, faianță, parchet, scule sau unelte în stocuri aproape nelimitate. Poți comanda produsele necesare și online pe www.arabesque.ro sau telefonic unde poți primi și suport specializat.

Magazinul Arabesque din bulevardul Aurel Vlaicu nr.171 este amenajat astfel încât toți clienții să poată face rapid cumpărăturile, să aibă acces facil la stocuri și, bineînțeles, să primească suport specializat datorită experienței  de peste  20 de ani în care ARABESQUE a furnizat materiale și servicii către marii constructori din România.

Pe lângă multitudinea de produse și servicii oferite, compania va lansa și un program intitulat ”Liga Specialiștilor Arabesque” dedicat celor care sunt instalatori, constructori sau electricieni. Toți profesioniștii interesați să facă parte din ”Liga Specialiștilor Arabesque” pot completa formularul de înscriere la standul dedicat din magazin.

arabesque-constanta-1 arabesque-constanta-2 arabesque-constanta-3 arabesque-constanta-4 arabesque-constanta-5 arabesque-constanta-6 arabesque-constanta-7
arabesque-constanta-9

Un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *