A murit primul om care a bășit pe Lună

Neil Armstrong nu a fost doar primul om care a făcut primii pași pe Lună. Neil Armstrong este și  primul om care s-a bășit pe lună, sub pretextul „Un pas mare pentru omenire, o bășină mare pentru Lună” a fost omul care a avut drept misiune plasarea bășinii pe Lună.

Pentru că misiunea a fost un aparent succes acesta a exclamat:  „Succes, domnule Gorsky!„. Din fericire a fost doar un aparent succes pentru că l-a întoarcere spre casă, în navetă, Neil Armstrong și-a dat seama că bășina lui nu a ajuns pe Lună, aceasta fiind reținută  în costumul de astronaut, mai exact de filtrele de aer.

Dezamăgit acesta a decis sa de-a uitării acest eveniment și să adopte tăcerea.
Armstrong a păstrat tăcerea asupra incidentului o vreme îndelungată, însă până la urmă a oferit explicaţii în cadrul unui interviu, a supra a ceea ce putea insemna „Succes, domnule Gorsky!„: „Domnul şi doamna Gorsky locuiau lângă noi când eram mic. Într-o zi, fratele meu a trimis o minge de baseball în curtea lor, chiar sub o fereastră deschisă de la casă. M-am dus să o recuperez şi am auzit-o pe doamna Gorsky ţipând: „Sex? Sex? O să mai vezi tu sex când puştiul vecinilor o să ajungă pe Lună”!

Normal acesta a fost doar un pretext, o scuză!

6 Comentarii

 • Titlul articolaşului este de tot râsul iar a gândi „cu fundul” un astfel de eveniment si a alătura numele si memoria unui astfel de om la inepţia titlului este cel puţin penibil. N-ar strica o rectificare din partea dumneavoastră ! Poate îl traduceţi şi-l trimiteţi celor de la National Geografic, ediţia românească ca să fie publicat !!

  Răspunde
 • Pingback
 • Io cred că domnul Eugen are un băţ prea mare în cur. Recomandăm să nu-şi mai reţină vânturile cu forţa.

  Răspunde
 • Cu mare placere vi le cedez ! Ceea ce ati postat ca comentariu (cacofonia cred ca va place) este tipic pentru cei care in discutiile sau comentariile pe varii subiecte se „invart” in jurul unui cur, al lor sau al tertilor !

  Răspunde
 • Pentru mine Neil Armstrong nu inseamna nimic. Doar un pion din tot complotul american de a ne face sa credem ca au ajuns pe luna. Puneti-va 2 intrebari. Daca au ajuns deja pe luna, de ce nu s-au mai dus? De ce au abandonat proiectul „statia lunara”? Foarte tare articolul!

  Răspunde
 • oh oh

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *